Aktuelnosti

ART FUDBAL Srbija

Srpska umetnička fudbalska reprezentacija, ART FUDBAL SRBIJA, boravi u Moskvi na osmom svetskom fudbalskom prvenstvu za umetnike. Festival je fudbalskog, muzičkog i humanitarnog karaktera. Održava se pod sloganom „Pod zastavom plemenitosti“, a tokom šampionata održava se niz kulutrno umetničkih i humanitarnih aktivnosti. U prvom kolu savladana je Nemačka rezultatom 3:2 (1:2) u utakmici sa puno preokreta, a strelci za Srbiju bili su Anđelković Miodrag, Vasković Bojan i Knežević Mirko. Utakmica je odigrana na „SAPSAN“ areni pred oko 1000 gledalaca, pretežno ljudi iz Srbije i dijaspore koji su sve vreme bodrili naš tim. Za umetničku reprezentaciju Srbije između ostalih nastupaju glumci Andrija Kuzmanović, Milan Kalinić, Marko Gizdavić, Emir Kusturica, muzičari i pevači Bojan Vasković, Bane Lalić, Milan Mitrović, DJ Danijel Čehranov kao i mnogi drugi. U drugom kolu Srbija je takođe izašla kao pobednik duela. Ovog puta savladana je Južna Koreja rezultatom 1:0 (1:0). Strelac je Danijel Čehranov. 31.05. Reprezentacija Srbije će odigradi poslednju utakimicu u grupi protiv Internacionalne ekipe, gde je za prolaz u polufinale dovoljan samo jedan bod. Utakmica pocinje u 20h po lokalnom vremenu.

Live prenos možete ispratiti na http://art-football.com/live/

Pobednik grupe će igrati u polufinalu na glavnom stadionu Lokomotive iz Moskve uz TV prenos na federalnoj ruskoj sportskoj televiziji. Srpski tim 26. maja održao je nacionalni koncert na grandioznoj bini , a posle toga nastup je imao Emir Kusturica i Non smoking orkestar. Muzički deo ocenjuje međunarodni žiri, a SRBIJA brani zlato osvojeno prošle godine.

Nikon Srbija podržao je Srpsku Umetničku Reprezentaciju tokom učešća na turniru Artfooball Fest 2018 u Rusiji davanjem na uslugu opreme kojom će biti zabeleženo kompletno dešavanje.

Sve fotografije na prvenstvu su radjene sa:

Nikon DSLR Foto aparat D750

Nikon Objektiv 16-35mm f/1.4

Nikon Objektiv 70-200mm f/4

ReFoto

Author: ReFoto