Dešavanja

Banatski Brestovac

© Chia Pao Chang, Život mrežokrilaca, FSS bronzana medalja

Dani prirode

Tradicionalna izložba koja okuplja brojne ljubitelje prirode.

Za izložbu na temu ”Priroda” pristiglo je 437 fotografija od 110 autora . Od toga je izabrano 119 fotografija od 69 autora. FIAP medalje dobili su: Shirley Clarke iz Engleske, Cetin Canbazoglu iz Turske i Tihomir Dražić iz Srbije. Pohvale su dobili: Zorica Petrović i Anica Župunski iz Srbije, Siniša Plavšić iz BiH, Vladimir Lamechov iz Rusije, Chen Yi Cheng iz Tajvana i Ge Xiao iz Kine.
Medalje Foto-saveza Srbije dobili su: Aleksandar Jovanović iz Srbije, Graham Jones iz Engleske i Chia-Pao Chang iz Tajvana. Pohvaljeni su: Jim Thomson iz Australije, Koon Nam Che iz Hong Konga i Aleksa Milivojević iz Srbije.
Kao odgovor na slobodnu temu stiglo je 568 fotografija, a FIAP-ove medalje dobili su: Matej Peljhain iz Slovenije, Zoran Milutinović iz Srbije i Xiaoxiao Zheng iz Kine. Pohvaljeni su: Miško Kordić iz Srbije,  Dragan Prole iz BiH, Cetin Canbazoglu iz Turske, Manolis Metzakis iz Grčke, Graham Jones iz Engleske i Kaibo Wang iz Kine.

Nagrade Foto-saveza Srbije dobili su:
Nils – Erik Jerlemar iz Švedske, Branislav Backović i Željko Đurić iz Srbije. Pohvale su dobili: Istvan Kerekes iz Mađarske, Tsai Chi Chang iz Tajvana, Alfredo Rivera iz Argentina i Zoran Đorđević iz Srbije. U skladu s pravilima FIAP-a od 2011. godine, nagradu najuspešniji autor (u obe kategorije) i specijalnu svetloplavu značku dobio je Zoran Milutinović iz Srbije.

ReFoto

Author: ReFoto