Fotoaparati

Canon EOS 7D Mark II – stvoren za brzinu

Canon EOS 7D Mark II je ultimativni DSLR kojim ćete zabeležiti akciju koju drugi fotoaparati jednostavno propuštaju. Utemeljen na performansama čuvenog EOS-a 7D, koji je vodeći u klasi, i uz korišćenje tehnologija koje se mogu pronaći u Canon-ovoj perjanici, profesionalnom fotoaparatu EOS-1DX, ovaj revolucionarni fotoaparat stvoren je za brzinu, a zahvaljujući izuzetnoj snazi i performansama nudi slobodu fotografisanja akcije koja se neprekidno menja.

Potpuno rekonstruisan i redizajniran, Canon EOS 7D Mark II nudi sve performanse svog prethodnika, ali i mnogo više od toga. Stvoren za najbrže trenutke u životu, ovaj fotoaparat može zabeležiti neverovatnih 10 slika u sekundi (frames per second – fps) bez smanjivanja rezolucije.

Ovaj fotoaparat stvoren je da pomogne da se zabeleže savršeni trenuci u izuzetnom kvalitetu i može se pohvaliti novim APS-C CMOS senzorom rezoloucije 20,2 megapiksela sa rasponom ISO 100-16 000, proširivo do ISO razmere 51,200. Sa naprednim RGB+IR senzorom za merenje visoke rezolucije od 150 000 piksela i inovativnim sistemom čuvanja, EOS 7D Mark II omogućava fotografisanje sa savršenom ekspozicijom.

Design-Cut-EOS-7D-Mark-II-640px (1)

Zabeležite akciju u deliću sekunde

Neverovatno brz odziv uparen je sa isto tako neverovatno brzim sistemom za automatsko fokusiranje (AF) sa 65 tačaka, nudeći osetljivost i izdržljivost bez kompromisa i omogućavajući fokusiranje na predmete fotografije neverovatnom preciznošću. EOS 7D Mark II omogućava da prilagodite AF sistem pomoću menija sličnog onome na fotoaparatu EOS-1D X, koji nudi slobodno podešavanje osetljivosti i praćenja objekata. Nova zasebna poluga za promenu načina automatskog fokusiranja omogućava trenutno prebacivanje između različitih modova, a da ne morate skloniti pogled sa vizira.

Oštrina, detalji i boje bez premca

Bez obzira slikate li unutra ili na otvorenom, pod prirodnim ili veštačkim svetlom, EOS 7D Mark II nudi ujednačenu i preciznu ekspoziciju zahvaljujući RGB+IR mernom senzoru rezolucije 150 000 piksela, prvi senzor na EOS-u koji uključuje osetljivost na infracrvenu i titrajuću svetlost. Nova napredna mogućnost otkrivanja titraja osigurava da se fotografije beleže samo kada je nivo osvetljenja najveći nakon pametne analize izvora svetla i otkrivanja titrajućeg svetla koje jednostavno ne možete videti golim okom.

EOS-7D-Mark-II---640px (1)

Filmovi bioskopskog kvaliteta u vašoj ruci

Canon EOS 7D Mark II proširuje kinematografski ugled svog prethodnika novim paketom karakteristika za profesionalno snimanje. Nadmoćne performanse automatskog fokusiranja osigurane su zahvaljujući Canon-ovoj jedinstvenoj tehnologiji Dual Pixel CMOS AF da biste mogli fotografisati uz gladak, precizan fokus. Prvi put na EOS-u moguće je podešavati brzinu funkcije Movie Servo AF kao i osetljivost praćenja, što omogućuje potpunu kontrolu nad pomicanjem fokusa i prelascima sa jednog predmeta na drugi. Fotoaparat beleži svaki delić sekunde akcije u Full HD kvalitetu sa izborom brzine snimanja od 24p do 60p za glatke pokrete ili efekt usporenja.

Vaš fotoaparat, vaš stil

EOS 7D Mark II konstruisan je za fotografisanje u najzahtjevnijim situacijama sa poboljšanom otpornošću na vremenske uslove i izdržljivim kućištem. Opremljen je i ugrađenim GPS-om i digitalnim kompasom da bi lakše pratio vaše pustolovine. Budući da je deo čuvenog sistema EOS System, EOS 7D Mark II podržava niz dodataka, uključujući novi grip sa baterijom koji omogućava duže i stabilnije fotografisanje.

EOS 7D Mark II – najvažnije prednosti:

  • beleži trenutke, bez obzira na to koliko se događaji brzo odvijaju
  • slike izložbenog kvaliteta, koje ćete sa ponosom pokazivati
  • prilagodljiv vašem načinu rada
  • istražite nove razmere kreativnosti u samom fotoaparatu

Prenesite svoju maštu na veliko platno uz mogućnosti filmskog snimanja!

http://www.canon.rs

ReFoto

Author: ReFoto