ReFoto konkurs

Drugi dan ReFoto radionice “Izložba u nastajanju”

Učesnici drugog dana ReFoto radionice “Izložba u nastajanju” , Ivana Todorović, Boris Kočiš i Aleksandar Kristijan Stojanović imali su zadatak da fotografišu kostime ptica studentkinja Fakulteta primenjenih umetnosti u Beogradu – Odseka Kostim / Modul Scenski kostim Sofije Jovandić, Vanje Đurović i Katarine Despotović. U pravom tropskom ambijentu učesnici su fotografisali sa profesionalnom foto opremom koju je obezbedila firma Refot B, a uz mentorstvo Milana Živkovića i Milice Mrvić.

Kostime su nosili modeli Modnog studija Click koji je za potrebe oba dana radionice obezbedio i šminku ( Ana Lazarević i Marija Tomić, Loreal) i frizuru (Bojan Nastasić).

Posetioci oba dana mogli su da prisustvuju celom procesu snimanja od pripreme seta, modela, samog fotografisanja i obrade fotografija. Fotografije svakog učesnika su nakon obrade odmah puštane u štamu na Epsonovom ploteru koji je obezbedila firma Perollo i direktno iz štampe postavljane na zid Galerije Artget.

Radionica je deo Sajma fotografije u oranizaciji Kulturnog centra Beograda koji traje do 28. decembra, a detaljan program pogledajte u najavi koju smo prethodno objavili.

Rezultat radionice je izložba od 12 fotografija učesnika koja traje do kraja Sajma fotografije, subote 28. decembra. Ovom prilikom vas pozivamo da do subote posetite Galeriju Artget i pogledate kako su se naši polaznici snašli, a do tada uživajte u atmosferi iza scene sa jučerašnjeg snimanja.