Aktuelnosti

Fotosofia day u Zagrebu

Otvoren je natječaj za besplatan jednodnevni fotoseminar i radionicu Fotosofia Day, koji će se pod vodstvom fotografa Damira Hoyke održati 19. listopada 2019. u zagrebačkom Arena Centru. Prijaviti se mogu foto amateri i profesionalci iz cijele regije, nema teritorijalnih ograničenja.

Seminar, na kojem će sudjelovati 15 odabranih kandidata, koncipiran je kao jednodnevna verzija poznatog šestodnevnog seminara Fotosofia, i svojevrsna je prilika polaznicima da iskuse kako izgleda život profesionalnog fotografa.

‘Veseli me što se vraćamo u Arena Centar, koji nam je već bio prekrasan domaćin prije nekoliko godina. Niz tadašnjih seminarista je poslije završilo i šestodnevni seminar, a neki od njih doći će i na ovu radionicu – kao savjetnici novim polaznicima’ rekao je Hoyka, i dodao kako je svrha Fotosofia projekata da polaznike poduči fotografiji, ali i da ih poveže novim poslovnim i prijateljskim vezama. Stoga ga uvijek veseli kada mu polaznici nedugo nakon završenog seminara kažu da bi se rado vratili – na popravni!

Natječaj je otvoren do 10. listopada 2019. u ponoć, a kako se prijaviti pročitajte na www.fotosofia.info

ReFoto

Author: ReFoto