Video oprema

GoPro Hero4 – Jednostavno najbolji

Pod samouverenim, ali sada već i opravdanim sloganom “Jednostavno najbolji” kompanija GoPro predstavila je novo izdanje u celom svetu popularne kamere Hero koja sada snima video u pravoj 4K rezoluciji sa 30 sličica u sekundi! Mali, lagan, kompaktan, otporan na udarce, loše vremenske uslove i vodu, idealan je pratilac na vašim avanturama ili pak svakodnevnim aktivnostima koje ova mala “spravica” pretvara u posebne trenutke.

GoPro Hero 4 snima u 4K rezoluciji do 30 sličica u sekundi ili 2,7K do 50 sličica u sekundi kao i u punom HD kvalitetu 1.080p sa 120 sličica u sekundi za uvek zanimljiv “slow motion”.
GoPro Hero 4 ima dvostruko moćniji i brži procesor nego prethodni model GoPro Hero 3+ Black Edition što omogućava snimanje dva puta više sličica u sekundi čime je i postignut superioran kvalitet slike.
Ko želi, pored videa da snima i fotografije, sigurno će biti zadovoljan sa 30 fotografija rezolucije 12 megapiksela u sekundi, iako tu nema napretka u odnosu na prethodni model. Možete da birate između snimanja pojedinačnih fotografija ili Time Lapse moda u kom birate interval snimanja od 0,5, do 60 sekundi. Novi modovi za fotografisanje – Night Photo i Night Lapse nude mnogo bolji kvalitet fotografija kada snimate noću.

HERO4_Black_Feature_5_wifi_bluetooth

 

Poboljšan je i opšti kvalitet slike, prikaz boja, saturacija, oštrina… Ima ugrađenu Wi-Fi i Bluetooth konekciju za povezivanje s aplikacijama GoPro i Smart Remote. Ova druga pretvara vaš mobilni telefon ili tablet u daljinske komande za upravljanje kamerom.

Reprodukcija zvuka sada je na zavidnom nivou, a uz pomoć integrisanog ADC konvertera kompatibilan je s brojnim eksternim mikrofonima. Otporan je na vodu do 40 m.

Na sajtu kompanija GoPro http://gopro.com/ odmah vas čeka fascinantan video o performansama ove male ali veoma moćne kamere i fotoaparata.

ReFoto

Author: ReFoto