Konkursi

KONKURS ZA 23. MEĐUNARODNI VIDEO FESTIVAL VIDEOMEDEJA

Međunarodni video festival Videomedeja će se održati u periodu od 10. do 12. oktobra 2019. godine na tri različite lokacije u Novom Sadu. Svi ljubitelji video umetnosti će moći da uživaju u programskom delu festivala u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine, Malom likovnom salonu i kafe galeriji Izba.
 
Kao i prethodnih godina tražimo nove umetničke video radove, kratke filmove, medijske instalacije, VR (Virtual Reality) radove, audio-vizuelne nastupe, url projekte i open source aplikacije.

Pored toga, bilo bi nam veoma drago da primimo predloge od urednika i producenata/distributera za netakmičarski revijalni deo programa.

Kategorije:
Video | Film
Medijske instalacije | VR (Virtual Reality) | Url projekti/Open source aplikacije | Audio-vizueln inastupi

Prijave su postavljene na sajtu i umetnici mogu lako da pošalju svoje umetničke radove direktno preko internet formulara. Više o uslovima prijavljivanja može se pronaći na sajtu: Uslovi prijavljivanja.

Podrška medija nam veoma znači za uspešnu realizaciju Festivala i iz tog razloga bili bismo vam veoma zahvalni da, u skladu sa vašim mogućnostima, podržite Festival na taj način što ćete obavestiti javnost o aktuelnom Konkursu.

Međunarodni video festival VIDEOMEDEJA je osnovna aktivnost udruženja VIDEOMEDEJA. Ova u potpunosti neprofitna manifestacija održava se svake godine u trajanju od nekoliko dana. Festival se sastoji od takmičarskog programa i različitih pratećih programa koji se, u zavisnosti od trenutne produkcije i koncepcije, dešavaju u Novom Sadu.

ReFoto

Author: ReFoto