Marketing

Osnovni Podaci

 

DIREKTOR: Marija Vukadinović, marija.vukadinovic@studioone.rs
GLAVNI I ODGOVORNI UREDNIK ČASOPISA: Milan Živković, milan.zivkovic@refoto.co.rs
WEB UREDNIKSara Popović, sara.popovic@studioone.rs

 

REFOTO je bio vodeći regionalni časopis posvećen svetu fotografije. Kroz najnoviju foto-opremu, aktuelne izložbe kod nas i u svetu, portfolia domaćih i svetskih majstora fotografije, praktične savete, kroz foto-školu i analizu radova čitalaca, časopis svoju misiju da širi kulturu fotografije na našim prostorima nastavlja kroz novi website refoto.rs .

Svojim širokim spektrom tema i interesovanja zadovoljava potrebe kako profesionalnih fotografa tako i amatera do potpunih početnika kojima je fotografija postala pristupačna i zanimljiva, pre svega, pojavom digitalnih fotoaparata. Važno je napomenuti da refoto.rs prati povezanost digitalne fotografije s računarima, skenerima, štampačima, mobilnim telefonima istovremeno pružajući korisna uputstva za rad s raznovrsnim softverima (pre svega za obradu fotografija), kao i za aktivno korišćenje interneta kao ogromnog izvora informacija i mogućnosti prezentacije fotografija.

Stare brojeve ReFoto časopisa možete poručiti putem mail-a : info@refoto.rs

 

Ukoliko želite da se oglašavate na našem sajtu, pišite nam na sara.popovic@studioone.rs ili nas pozovite na 011/344-9641