Dešavanja

Nagrada za fotografiju Zvezdarijade 2014 – Nina Radulović

Nina Radulović – druga nagarad – ”Sami u dvoje I”

U okviru manifestacije “Zvezdarijada 2014”, festivala mladih, Nina Radulović, učenica trećeg razreda Šeste beogradske gimnazije je osvojila, u oblasti fotografije, prvo mesto za fotografiju ” Vratiće se…”, drugo mesto za fotografiju “Sami u dvoje I” kao i Nagradu za izuzetan kvalitet fotografija

Krajem maja 2014. godine je završen konkurs za najlepšu fotografiju. Na konkurs je pristiglo tridesetak fotografija učenika iz Šeste i Sedme beogradske gimnazije i Baletske škole “Lujo Davičo”. Žiri u sastavu Branislav Jević, filmski producent i direktor producentske kuće Hipnopolis, Miloš Krasulja, dramski audiovizuelni umetnik-reditelj, i Matija Munjiza Petrović, dramski Sami u dvoje Iaaudiovizuelni umetnik-master snimatelj slike, je odlučio da nagrade budu ovako raspoređene:

  1. mesto – VRATIĆE SE… Nina Radulović, Šesta beogradska gimnazija,
  2. mesto – SAMI U DVOJE – Nina Radulović, Šesta beogradska gimnazija, 3. mesto – IDEJA, Jelene Todorović, Sedma beogradska gimnazija.
  3. mesto – Jelena Todorović – Ideja1
Nina Radulović - prva nagarad - ”Vratiće se...”

Nina Radulović – prva nagarad – ”Vratiće se…”

Žiri je predložio i da se dodeli nagrada za izuzetan kvalitet Nini Radulović, i nagrada za originalnost – Jeleni Todorović.
Izložba fotografija bila je organizovana na završnoj manifestaciji Jasno i glasno, 13. juna 2014. godine.

Jelena Todorović - treća nagarad - ”Ideja”

Jelena Todorović – treća nagarad – ”Ideja”

ReFoto

Author: ReFoto