Oprema

Novi Canon Wi-Fi adapter W-E1

Canon je predstavio Wi-Fi adapter W-E1, specijalizovan za Canon fotoaparate EOS 7D Mark II[i], EOS 5DS1 i EOS 5DS R1. Ovaj novi deo dodatne opreme pruža vam slobodu bežičnog prenosa snimaka direktno sa kompatibilnih EOS DSLR-ova2 na pametne uređaje i računare sa iOS i Android sistemom dok ste u pokretu.

Kompaktne mogućnosti povezivanja

Prenosiv i lagan, Wi-Fi adapter W-E1 veličine je SD kartice i uklapa se u otvor za memorijsku karticu kompatibilnih EOS DSLR-ova[ii] sa dvostrukim ležištem za memorisjku karticu. Uz veliku praktičnost fotografi mogu pregledati i prikazivati slike na tabletu ili monitoru, prenositi ih na web sa pametnih uređaja i skladištiti kopije fotografija dok su još na lokaciji.

Preuzmite kontrolu uz daljinsko snimanje

Pomoću Wi-Fi adaptera W-E1 možete i daljinski snimati direktno sa pametnog uređaja uz Canon aplikaciju Camera Connect, PC-ja ili Mac-a sa softverom EOS Utility, i to sa udaljenosti do 10 metara. Zahvaljujući daljinskom prikazu u stvarnom vremenu i kontrolama kamere, savršen je za fotografisanje prirode izbliza ili bežično snimanje u kućnom studiju jer omogućava promenu blende, prilagođavanje ekspozicije i promene fokusne tačke.

Dolazi uz EOS 7D Mark II

U skladu sa Canon stalnim nastojanjem da poboljša mogućnosti povezivanja u svojoj ponudi proizvoda, od kraja oktobra 2016. Wi-Fi adapter W-E1 će dolaziti u kompletu sa fotoaparatom Canon EOS 7D Mark II, omogućavajući entuzijastima da bežično kontrolišu fotoaparat i preuzimaju slike i mp4 filmove.

Canon Wi-Fi adapter W-E1

Glavne funkcije Wi-Fi adaptera W-E1:

  • snimanje sa udaljenosti do 10 m pomoću Wi-Fi
  • vidite što vidi vaš EOS pomoću daljinske funkcije Live View
  • prenos slika na pametni uređaj ili PC/Mac
  • ultraprenosivi dizajn SD kartice koji se može svuda nositi
  • direktno povezivanje ili putem postojeće mreže

[i] Nužno je ažuriranje programske podrške za sve kompatibilne modele. Nova programska podrška za EOS 7D Mark II biće dostupna u septembru 2016., a nova programska podrška za EOS 5DS i EOS 5DS R u novembru 2016.

[ii] Uz korišćenje neophodne programske podrške.

Boris Bjelica

Author: Boris Bjelica