ReFoto konkurs

Novi ReFoto godišnji konkurs – AUTOPORTRET

© Dejana Batalović, ”Autoportret”

© Dejana Batalović

Da li ste ikada sami sebi bili model i inspiracija? Da li ste ikada pomislili kako bi to bilo da se nađete ispred i iza fotoaparata? Sa novim 109. brojem časopisa i ujedno i prvim brojem u novoj 2014. godini predstavljamo vam i novu temu našeg godišnjeg konkursa – Autoportret!

 

Snimite svoj autoportret, budite kreativni, intimni, duhoviti, iskreni, misteriozni, otkačeni, ozbiljni… krenite u dijalog sa samim sobom i pošaljite nam fotografije na kojima ste zabeležili svoj lik ili ste kreirali priču o sebi kroz stvari i ljude koje volite, koji vas okružuju i čine deo vašeg života. ReFoto časopis raspisuje konkurs fotografije na temu Autoportret. Na konkursu mogu učestvovati svi čitaoci časopisa ReFoto, bilo da se amaterski ili profesionalno bave fotografijom.
Po jednom broju (časopis izlazi dvomesečno), autor može poslati do deset fotografija, formata minimum 13×18 cm, 300 dpi, JPG, RGB. U file info obavezno napisati podatke o autoru i fotografiji, kao i izjavu da potvrđujete da ste autor fotografije. Fotografije slati na citaoci@refoto.rs ili preko naseg sajta na linku www.refoto.rs/slanje-fotografija
U narednih pet brojeva časopisa, tokom 2014. godine, redakcija časopisa objavljivaće izbor od dvadesetak najboljih fotografija koje ulaze u uži krug za nagrade. Primaju se fotografije urađene svim fotografskim tehnikama, pod uslovom da su vaše autorsko delo.
Rokovi za prijem radova su: 15. mart; 15. maj; 15. jul; 15. septembar i 15. novembar.
U februarskom broju 2015. godine objavićemo pobednike konkursa, kada će biti realizovana i izložba najboljih i nagrađenih fotografija u jednoj od renomiranih galerija u Beogradu.

ReFoto

Author: ReFoto