Domaći Konkursi, ReFoto konkurs

Novi Refoto Konkurs


#Život&Multimedija


Živimo u vremenu gde je sve podređeno deljenju, nažalost samo delova naših života, onih za koje mislimo da su i drugima važni koliko i nama. Prva fotografija poslata je telefonskom linijom pre devedeset godina. Tokom vremena tehnologije su usavršene do te mere da danas svako sa sobom nosi kameru ugrađenu u mobilni telefon kojom može snimiti fotografije ili video zapis kvaliteta nezamislivog do pre par godina unazad. I opet uz pomoć tih tehnologija naše snimke možemo podeliti sa drugima.

Upravo to i jeste želja našeg novog konkursa sa temom #Život&Multimedija. Zamislite ReFoto kao svog novog prijatelja sa kojim ćete deliti svoje fotografije, animirane gifove i video zapise (maksimalne dužine 2 minuta). Slobodno uključite maštu i kreativnost i iskoristite sve uređaje koje imate, od kućnih skenera preko mobilnih telefona do analognih i DSLR fotoaparata i na ReFoto sajtu svoje radove podelite sa nama i svima koji nas prate.


Konkurs će biti otvoren do kraja godine a svakog meseca predstavićemo najbolje radove, one koji su to po vašem mišljenju kao i izboru članova naše male redakcije.


Od najboljih radova (koje će na kraju konkursa odabrati žiri) početkom 2017. godine biće postavljena izložba u galeriji Artget a najbolji od najboljih dobiće zanimljive i vredne nagrade.


Radove možete slati putem emaila info@refoto.rs ili putem forme za slanje fotografija koja se nalazi na našem sajtu u desnom sidebaru.

 

Author: Marija Vukadinović