Tehnika

Novo na tržištu, MLS telefoni koji razumeju srpski

Mobilni telefoni, tableti i laptopovi su danas poput najboljih (digitalnih) prijatelja za nas. Kako su pokret palca i scroll opcija praktično sastavni deo naše svakodnevnice, brendovi sve više se trude da se prilagode tržuštima na poseban način, a koji je bolji način od toga da omogućite da korisnici mogu da razgoaraju sa telefonom, u Srbiji i to na srpskom jezikuGrčka kompanija MLS odnedavno je na našem tržištu prisutna svojim asortimanom mobilnih telefona (Easy i Smartphone), hibridnih Magic laptopova, televizora…

Po čemu  su tako specifični?

Kuckanje poruka zna oduzeti dosta vremena. Uz MAIC aplikaciju “MAIC” – MLS Artificial Inteligence Center, koja je patentirani proizvod kompanije MLS Innovation bićete u mogućnosti da putem svog glasa, na srpskom jeziku izgovarate šta vam treba a telefon će raditi i pretraživati umesto vas. Naravno, na srpskom jeziku.  Treba vam informacija o najbližoj benzinskoj stanici? MAIC će pronaći za vas. Apoteke, bolnice, omiljena pesma na You Tube-u, poziv, šta god vam je potrebno.

MAIC je zapravo:

Vaš digitalni asistent.

Vaša dnevna doza produktivnosti.

Vaša prečica do rešenja.

MLS Safe? Ima i to!

Znatiželjni pogledi su sveprisutni. Uz MLS Safe, samo vi ćete onda kada to odlučite videti ko vam je pisao, ili vas je zvao. Privatnost je u punom značenju, a lozinka ne može biti više jedinstvena – ona je: Vaš otisak prsta.

ReFoto tim raduje se testiranju novih uređaja i njihovih performansi u svakom, ali posebnom u pogledu performansi kamere.

Od sada, MLS je na testu.

Izgleda da je dobra stara krilatica dobila malu izmenu: Govori srpski da te (ceo svet) i telefon razume!

ReFoto

Author: ReFoto