Aktuelnosti

Online kurs digitalne fotografije – na poklon

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da smo u saradnji sa kompanijom LINK group obezbedili besplatne online kurseve Digitalne fotografije za troje vernih čitaoca.

Za koga je ovaj kurs? Za sve one koji žele da steknu osnovna znanja fotografskih tehnika koja će omogućiti da smisleno prikažu određenu vizuelnu ideju ili motiv.

ITAcademy kao deo LINK group ovim kursom pruža odličnu priliku onima koji žele da se usavršavaju i napreduju u ovoj oblasti da postanu konkurentniji na tržištu i da svoje akademsko znanje prošire praktičnim veštinama koje su danas neophodne za rad.

ITAcademy je najpraktičnija škola za dobijanje posla u IT sektoru domaće ili strane kompanije, ovlašćena od Cambridge odeljenja za međunarodne ispite sa ciljem da svim zainteresovanima omogući visokoprofitabilnu IT karijeru. U skladu sa tim obezbeđeni su kursevi Digitalne fotografije za sve koji su zainteresovani da se bliže upoznaju sa osnovama fotografske slike, tehničkim preduslovima za pravilno
snimanje kao i fazom postprodukcije koja obuhvata osnovnu obradu fotografija u Photoshop-u. Kurs se sastoji iz 4 modula i 19 lekcija. Kako je u pitanju početni kurs nije potrebno prethodno predznanje. Za rad na kursu potreban je računar bilo kog operativnog sistema kao i Photoshop softver za obradu fotografija.

Ukoliko želite da dobijete besplatan kurs Digitalne fotogafije potrebno je u komentaru na Refoto Facebook stranici napišete:

Šta je vaš predmet interesovanja kada je fotografija u pitanju? Kada biste imali temelj znanja koji ćete kasnije nadograđivati svojom kreativnošću, čime biste se konkretno bavili? Koji pravac u vama budi inspiraciju?

Odgovore pišite u komentarima od danas, 4. aprila pa sve do 7. aprila u ponoć. U nedelju, na Uskrs, objavićemo imena TRI DOBITNIKA koji će dobiti kod i pristup online kursu.

Pristup kursu važi 180 dana i lekcije i testove polaznici će moći da prelaze dinamikom  koja njima odgovara i u skladu sa slobodnim vremenom. Dobitnici kursa, moći će svoj promo kod da iskoriste na sledećem linku: e https://www.it-akademija.com/poklanjamo-kurs

*Pobednice će odabrati Random.org na osnovu broja prijavljenih.
ReFoto

Author: ReFoto