Konkursi

Organ Vida – Pregledi portfelja 2017.

Kao i prošlih godina upućen je poziv fotografima i vizuelnim umetnicima da pokažu svoje radove stručnjacima sa svih strana svijeta kako bi dobili korisne povratne informacije i prilike za izložbe i publikacije. Pregledi portfelja namijenjeni su angažovanim fotografima koji imaju razvijeni i ozbiljan pristup svome radu te su otvoreni svima od studenata do nedavnih diplomaca, sve generacije su dobrodošle.
Jedan umjetnik čiji je portfelj najizvanredniji dobit će nagradu Organ Vida Portfolio Prize – samostalnu izložbu u službenom programu izložbi tijekom festivala Organ Vida 2018. Organ Vida Portfolio Prize dodijelit će žiri koji čine svi pozvani recenzenti. Prošlogodišnji pobjednik Sheng Wen Lo ove će godine izložiti svoj rad „Bijeli medvjed“.

7. septembra svi sudionici imat će priliku upoznati recenzente, kustose, urednike i druge pozvane profesionalce s kojima će moći prodiskutovati o svom radu. Svaki umetnik imaće određen vremenski okvir u Galeriji Forum (festivalski centar) unutar kojega će imati priliku predstaviti svoj rad.

Ne propustite da vaš rad pogledaju neki od najvećih stručnjaka u području fotografije kao što su: Karen McQuaid, Paola Paleari, Jelena Blagović Pavičić Pavičić, Sophia Greiff, Miha Colner.

Molimo da prijave (ime, prezime, web, portfelj, osobne podatke) pošaljete direktno na email applications@organvida.com.

Rok za prijavu — 1. septembar.
Najuspješnije kandidate obavijestit ćemo do 3. septembra.
Broj mesta je ograničen, stoga rezervišite svoje mesto odmah kako biste izbjegli razočaranje!

Više informacija možete pronaći na portalu
► ovfestival.org

ReFoto

Author: ReFoto