Aktuelnosti

Otvoren Belgrade Photo Month 2018!

Sinoć je zvanično u Beogradu otvoren treći po redu Belgrade Photo Month, u galeriji UK Parobrod sa izložbom “Novi talenti 2018” uz podršku Nikon korporacije. Izložba će biti otvorena do 19. aprila 2018 godine.

Sinoć je predstavljeno 5 najboljih foto projekta „New Talents“ , kao i „Instagram“ konkurs na temu “Kretanje”.

„Novi talenti 2018“ je međunarodno takmičenje namenjeno mladim fotografima rođenim posle 31.12.1992. godine. U sastavu međunarodnog žirija koji je zadužen za selekciju radova su Thomas Licek (Austrija, predsednik Udruženja Evropskog meseca fotografije), Mia David (Srbija, Arhitektkinja i Docentkinja na Fakuletu tehničkih nauka, Univerzitet u Novom Sadu), Sophia Greiff (Nemačka, Ko-osnivačica Fotogoks festivala), Dragan Pavlović (Srbija, Profesor na Fakultetu za medije i komunikaciju) i Vicenç Boned i Lloveras (Katalonija, direktor Tagomago Collectors Projects). Žiri je pregledao i evaluirao 88 projekata koji su zadovoljili uslove konkursa.

Tri ovogodišnja pobednika su:

  • Adam Žondlo 
  • Miljan Vuletić
  • Nana Hajtman

Čestitamo im još jednom, a vas sve pozivamo da pogledate ovu neverovatnu izložbu. Belgrade Photo Month nastavnja dalje sa izložbama i večeras, kao što svi već znate, je otvaranje naše ReFofo izložbe “Identitet” u galeriji Pro3or, u ulici Koče Popovića 9 u 19h, a ceo program za ovu nedelju možete pogledati na sledećem linku: http://www.refoto.rs/32976-2/

Pogledajte delić atmosfere koja je sinoć vladala.

ReFoto

Author: ReFoto