Blog

Počela je prodaja modela napravljenih za proslavu 100 godina kompanije NIkon

Nikon sa zadovoljstvom najavljuje puštanje u prodaju serije modela i proizvoda napravljenih za proslavu svoje 100. godišnjice 25. jula 2017. godine.

Zvanične Nikon prodavnice će početi s primanjem narudžbina za modele i proizvode namenjene proslavi godišnjice počevši od danas, 15. juna. Narudžbine će se prihvatati sve do 31. avgusta 2017. godine.

Modeli za 100. godišnjicu

D5 100th Anniversary Edition

Ovu seriju modela D5, vodećeg digitalnog SLR fotoaparata iz kompanije Nikon, krasi metalno sivi završni sloj i pečat na dnu, kojim se obeležava doprinos kompanije Nikon proučavanju i istraživanju svemira. Brošura napravljena za proslavu godišnjice sa detaljima o ovim doprinosima je takođe uvrštena u pakovanje.

D500 100th Anniversary Edition

Pored posebnog dizajna osmišljenog za proslavu godišnjice, ovaj model fotoaparata D500 se isporučuje i s ekskluzivnim metalnim kućištem s pločicom na kojoj su ugravirani logotip i serijski broj godišnjice. Osim toga, logotip godišnjice je ugraviran i na poklopcu tela i na kožnom kaišu.

NIKKOR 70-200E 100th Anniversary Edition

AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8E FL ED VR je svetlosno jak telefoto zum objektiv kog karakterišu nenadmašna fleksibilnost i vrhunske optičke performanse. Uz model iz serije Anniversary Edition isporučuje se i komplet pojedinačnih staklenih elemenata koji se nalaze unutar objektiva (u isporuku su uključeni i specijalni stalak za prikazivanje elemenata i torba za nošenje).

 

Author: Marija Vukadinović