Talenti

Pokretni pejsaži – 25. vek

25. vek je ideja Lucasa Ighilea i Aila El-Moussa. Prvobitno je sajt osnovan 2009. godine kako bi izlagao i staru i novu umetnost, a sada je strogo medij kroz koji se izražavaju i prikazuju svoj rad u fotografiji, muzici, filmu, književnosti i magiji. Kao što samo ime sugeriše da je njihova vizija usidrena u stalnoj budućnosti, povezuje tačke i sprovodi se kroz stalno menjanje i evoluiraju u oblik ljudskog izražavanja …

qo

Dobro došli u njihov 25. vek

Lucas Ighile je rođen u Evropi, podignut u Africi a odrastao u Americi. Nakon završavanja ekonomije i odbijanja karijere na Volstritu, preselio u London kako bi se posvetio pravljenju muzike. Nakon rada sa nekim od najboljih talenata u Ujedinjenom Kraljevstvu, preselio se u D.C., potom Atlantu da nastavi svoj rad sa rođakom Parker Ighileom. Sledeća stanica je bila Njujork gde je muzička produkcija je u senci i 25. veka postala žarište. Sada, kako se opisuje “tumač prostora”, Los Anđeles je najnovija stanica na putu. U zavisnosti kog dana ga upoznate ili sretnete, on je ili producent, filozof, umetnički direktor, fotograf, akademski slikar ili nešto sasvim drugo.

vortex
Aila El Musa je rođena u Kanadi i potiče iz eklektične porodice sa Bliskog istoka. Napustila je seoski život, u kojem se susretala sa branjem malina i uzgojem krava, i otišla na Univerzitet umetnosti u Lonfonu. Ona je tada otišala i provela tri godine na Univerzitetu umetnosti Londonu pre zamene “čaja za kafu” i završava svoje studije na Parsons Školi za Dizajn u Njujorku. Usput je imenovana za pomoćnika kreativnog direktora za bliskoistočni Lukuri magazine gde je dizajnirala, izmenjivala sadržaj i fotografisala za brendove kao što su Versace, Chopard, de Grisogono i Aigner. Ona sada živi u sunčanoj Kaliforniji, gde je i dalje tka svoja umeća i iskustva u snopove magije, streljaštvo, usmeravanje i projektovanja za 25. vek.

formless_art-03

formless_art-02

formless_art-01

Author: Marija Vukadinović