ReFoto konkurs

Prvi dan ReFoto radionice “Izložba u nastajanju”

Prvi dan radionice “Izložba u nastajanju” bio je vrlo uspešan, a učesnici ovog dela radionice Bojan Džodan, Vuk Papić i Milan Tesla imali su priliku da rade u profesionalnim uslovima snimanja kao i da prisustvuju štampi svojih fotografija i njihovom izlaganju u galeriji.

Kostimi studentkinja Fakulteta primenjenih umetnosti u Beogradu – Odseka Kostim / Modul Scenski kostim Milice Požar, Katarine Radović i Irine Somborac bili su dodatno ukrašeni “Paperal” maskama Aleksandra Škorića, a nosili su ih modeli Modnog studija Click koji je obezbedio i šminku i frizuru za ovu priliku.

Svaki učesnik imao je na raspolaganju sat vremena rada sa jednim od modela uz Profoto rasvetu i Nikon fotoaparate koje je obezbedila firma Refot B. Fotografije su potom obrađivane od strane Milana Živkovića, glavnog i odgovornog urednika časopisa ReFoto i štampane na Epsonovom ploteru firme Perollo. Na ovaj način svi prisutni su mogli da vide proces nastanka izložbe koja će se zaokružiti radovima učesnika drugog dana Borisa Kočiša, Ivane Todorović i Aleksandra Stojanovića. Izložba će trajati za vreme trajanja Sajma fotografije Kulturnog centra Beograda, do subote 28. decembra.

 

 

Pogledajte delić atmosfere sa jučerašnjeg snimanja i dođite danas, 25. decembra, do galerije Artget da prisustvujete procesu nastanka izložbe!
Radionica je javna i svi znatiželjni i radoznali posetioci su dobrodošli!

Radionica traje od 16 do 19 časova u galeriji Artget, Trg Republike 5, Beograd.