tablet i računari

Samsung Galaxy Tab S premijerno predstavljen u Srbiji

Kompanija Samsung premijerno je na srpskom tržištu predstavila Galaxy Tab S. Ovo je Samsungov najtanji i najlakši tablet i biti će dostupni modeli od 8,4 i 10,5 inča, težine od 465 odnosno 294 grama, u svim Samsungovim prodajnim mestima i kod operatora.

Ono što ovaj tablet čini jedinstvenim na tržištu je Super AMOLED displej (WQXGA 2560×1600, 16:10) koji nudi širi opseg bogatih i jarkih boja koje su daleko vernije nego na drugim ekranima. Ovaj displej pruža više od 90% Adobe RGB kolorita, zbog čega može da prikaže mnogo više boja i poseduje odnos kontrasta od 100000:1 što pruža dublje i stvarnije slike. Adaptivni displej tableta prilagođava oštrinu na osnovu aplikacije koja prati osvetljenost i boje ambijenta. Galaxy Tab S troši i manje energije jer Super AMOLED tehnologija ne zahteva pozadinsko osvetljenje.

Samsung Galaxy Tab S ima veliki broj funkcija koje poboljšavaju produktivnost, kao i bezbednosne funkcije koje korisnicima omogućavaju da bez napora rade više stvari istovremeno. Korisnici mogu da pozivaju i primaju pozive direktno sa njihovog telefona putem tableta, kao i da surfuju internetom, gledaju video snimke i dele sadržaje bez zatvaranja bilo koje od funkcija kako bi pristupili drugoj. Dodatne korisne funkcije uključuju „Multi User Mode” za kreiranje optimizovanog ličnog profila i specijalno dizajniran „Kids Mode“.

Za Galaxy Tab S postoji i nekoliko specijalno dizajniranih, praktičnih dodataka. To su Book Cover, Simple Cover i Bluetooth tastatura. Samsung Galaxy Tab S dolazi sa različitim opcijama povezivanja: Wi-Fi, ili Wi-Fi i LTE, dostupnih u 16/32GB * + microSD (do 128GB).

 

www.samsung.rs

Author: Danilo Tošić