Oprema

SanDisk ima najbržu microSD karticu od 256GB

SanDisk je predstavio dve nove 256GB microSD kartice Ultra microSDXC UHS-I Premium Edition i Extreme microSDXC UHS-I za koju tvrdi da je najbrža 256GB microSD kartica na svetu.SanDisk 1

Nova 256GB SanDisk Extreme microSDXC UHS-I kartica ima brzinu do 100MB/s, što značajno ubrzava prenos velikih fajlova. Takođe, kartica nudi i brzine upisa do 90MB/s, što je čini idealnom za snimanje fotografija u kontinuitetu i 4K video zapisa. Pored pametnih telefona, ova memorijska kartica je namenjena upotrebi i u dronovima i akcionim kamerama.


SanDisk2Premium Edition 256GB SanDisk Ultra microSDXC UHS-I
memorijske kartica namenjena je Android pametnim telefonima i tabletima, koji imaju opciju proširenja memorije za skladištenje. Zahvaljujući svojoj veličini, ova kartica može da uskladišti 24 sata Full HD videa zapisa, sa brzinama transfera do 95MB/s.

Obe kartice su vodootporne, otporne na visoku/nisku temperaturu, udarce i X-zrake. Premium Edition 256GB SanDisk Ultra microSDXC UHS-I kartica će se globalno prodavati od avgusta, po ceni od oko 150 dolara, dok će se 256GB SanDisk Extreme microSDXC UHS-I model na tržištu naći od četvrtog tromesečja, po ceni od oko 200 dolara.


www.sandisk.com

Boris Bjelica

Author: Boris Bjelica