Aktuelnosti, Blog

SENKE– Belgrade Photo Month Instagram takmičenje

Kada su u pitanju pravila postavljanja fotografije na Instagram, moramo naglasiti da Instagram Inc. ne podržava finansijski, administrativno, niti je na bilo koji način povezan sa ovim takmičenjem. Prijavom za takmičenje, učesnici/e potvrđuju da su stariji od 13 godina, da oslobađaju Instragram od odgovornosti za njihove fotografije i da se slažu sa pravilima korišćenja.

Sve fotografije moraju biti objavljene na važećem Instagram nalogu, kao javni sadržaj. Privatnim profilima neće biti dozvoljeno da učestvuju u takmičenju. Sve fotografije moraju biti fotografisane telefonom ili tabletom. Fotografije ne smeju biti modificirane uz pomoć Photoshop-a ili bilo kog drugog programa za procesiranje fotografija. Bez vodenog žiga. Dopušteno je koristiti bilo koju aplikaciju za mobilne telefone. Moguće je koristiti smartphone add-on lenses aplikaciju, kao što je, npr. olloclip. U nekim slučajevima, možda ćemo tražiti potvrdu da je određena fotografija napravljena smartphone-om ili tabletom. Fotografije koje ne budu potvrđene će biti diskvalifikovane.

AUTORSKO PRAVO: Fotografi zadržavaju autorska prava, kao i sva ostala prava.

PRAVILA KORIŠĆENJA: Sve fotografije koje će biti korišćene tokom Belgrade Photo Month će nositi ime svojih autora. Korišćenje fotografija može da uključi i objavljivanje u bilo kojoj od publikacija podržanih od strane medija tokom manifestacije Belgrade Photo Month. Svi učesnici/e u konkursu prihvataju da fotografije koje će biti poslane u okviru konkursa mogu biti korišćene za potrebe marketinga i promovisanje Belgrade Photo Month manifestacije tokom izložbi, kao i u štampanim i digitalnim medijima koji su direktno vezani za Belgrade Photo Month.

Pravila takmičenja:

  • Tema: SENKE
  • Objavi svoju fotografiju na Instagramu sa haštagom #instabpm2019
  • Prati @belgradephotomonth
  • Možete objaviti najviše tri fotografije

Kalendar:

  • Krajnji rok za prijave: 15. februar 2019.
  • Objavljivanje spiska odabranih fotografija: 28. februar 2019.
  • Izložba: april 2019 u Beogradu, Srbija
  • Rezultati će biti objavljeni na ovoj web stranici www.belgradephotomonth.org
ReFoto

Author: ReFoto