tablet i računari

Sve vaše slike na jednom mestu – Canon Connect Station CS100

Canon je predstavio Connect Station CS100, jedinstveni uređaj za skladištenje fotografija koji vam omogućava da brzo i jednostavno sredite, pregledate i podelite vaše fotografije i filmove s jednog mesta kom se veoma lako pristupa.

Connect Station CS100 služi kao centar za skladištenje sadržaja ukupnog kapaciteta do 1 TB. Zahvaljujući njemu briga o tome na kojoj memorijskoj kartici ili uređaju je smeštena neka fotografija postaje stvar prošlosti. Sve vaše fotografije i filmove moguće je samo jednim dodirom preneti sa Canonovih fotoaparata i kamera koje podržavaju tehnologiju NFC. Vaš omiljeni sadržaj možete na Connect Station CS100 smestiti i s mnogih drugih uređaja. Fotografije i filmove a drugih fotoaparata ili kamera možete preneti pomoću USB veze[1] ili direktno s memorijske kartice. Trenutke zabeležene na pametnim telefonima ili tabletima možete preneti putem Wi-Fi veze, pomoću WEB pretraživača – što smeštanje svih vaših slika i filmova na jedno mesto čini jednostavnijim nego ikad pre.

Ovaj uređaj možete spojiti na televizore velikih ekrana putem HDMI priključka, što vam omogućava da prikazujete vaše slike i filmove u zadivljujućoj Full HD rezoluciji, upravo kao što i zaslužuju. Za ležerno pregledanje albumima je moguće pristupati i bežično, s pametnih telefona, tableta ili računara sa WEB pretraživača.

Connect Station CS100 omogućava i jednostavno organizovanje vaših kolekcija slika na televizijskom ekranu – korišćenjem posebnog infracrvenog daljinskog upravljača možete pregledati sadržaj po datumu nastanka ili napraviti albume s određenom temom.

Napravljen za deljenje

Prijatelji i porodica takođe mogu biti redovno obaveštavani o vašim pustolovinama – korišćenjem usluge CANON iMAGE GATEWAY, vaš Connect Station CS100 omogućava vam da jednostavno podelite vaše slike i filmove na društvenim mrežama, kao i putem Iriste, Canonove platforme za upravljanje slikama na “Claud-u”, te na taj način omogućite i drugima da uživaju u njima – gde god se nalazili. Albumi se u punoj rezoluciji mogu preneti i na druge uređaje Connect Station CS100s, što vam omogućava da sadržaj podelite s prijateljima i porodicom širom sveta, kako bi ga oni naknadno pregledali i štampali. Štampanje slika moguće je čak i bez računara, korišćenjem PictBridgea na štampaču koji podržava Wi-Fi vezu.

Connect Station CS100 biće dostupan na 11 jezika.

Connect Station CS100 – najvažnije prednosti:

  • Jednostavnim dodirom fotoaparata ili kamere sa NFC-om skladištite fotografije i filmove;
  • Uživajte u fotografijama i filmovima s raznih uređaja na jednom mestu;
  • Podelite fotografije na društvenim mrežama, na “Claud-u” ili s drugim korisnicima uređaja Connect Station CS100;
  • Štampajte direktno s uređaja putem vašeg bežičnog štampača;
  • Skladištite sadržaj s memorijskih kartica ili fotoaparata putem USB veze.

http://www.canon.rs

 

 

Boris Bjelica

Author: Boris Bjelica