Domaći Konkursi

TVOJ TRENUTAK – Belgrade Photo Month Instagram takmičenje

Festival Belgrade Photo Month je raspisao novi konkurs. Ovog puta uključuje deljenje fotografija na popularnoj društvenoj mreži Instagram. Uz korišćenje “Heštega” #instabpm2017 odgovorite na temu “Tvoj trenutak”.


U daljem tekstu možete pogledati zvanično saopštenje:

Kada su u pitanju pravila postavljanja fotografije na Instagram, moramo naglasiti da Instagram Inc. ne podržava finansijski, administrativno, niti je na bilo koji način povezan sa ovim takmičenjem. Prijavom za takmičenje, učesnici/e potvrđuju da su stariji od 13 godina, da oslobađaju Instragram od odgovornosti za njihove fotografije i da se slažu sa pravilima korišćenja.


Sve fotografije moraju biti objavljene na važećem Instagram nalogu, kao javni sadržaj. Privatnim profilima neće biti dozvoljeno da učestvuju u takmičenju. Fotografije ne smeju biti modificirane uz pomoć Photoshop-a ili bilo kog drugog programa za procesiranje fotografija. Dopušteno je koristiti bilo koju aplikaciju za mobilne telefone. Moguće je koristiti smartphone add-on lenses aplikaciju, kao što je, npr. olloclip. U nekim slučajevima, možda ćemo tražiti potvrdu da je određena fotografija napravljena smartphone-om ili tabletom. Fotografije koje ne budu potvrđene će biti diskvalifikovane.

vertical_logo-1140x660
AUTORSKO PRAVO: Fotografi zadržavaju autorska prava, kao i sva ostala prava.


PRAVILA KORIŠĆENJA: Sve fotografije koje će biti korišćene tokom Belgrade Photo Month će nositi ime svojih autora. Korišćenje fotografija može da uključi i objavljivanje u bilo kojoj od publikacija podržanih od strane medija tokom manifestacije Belgrade Photo Month. Svi učesnici/e u konkursu prihvataju da fotografije koje će biti poslane u okviru konkursa mogu biti korišćene za potrebe marketinga i promovisanje Belgrade Photo Month manifestacije tokom izložbi, kao i u štampanim i digitalnim medijima koji su direktno vezani za Belgrade Photo Month.


Pravila takmičenja:
 Tema: Tvoj trenutak
 Objavi svoju fotografiju na Instagramu  Možete objaviti najviše tri fotografije
 Prati @belgradephotomonth
 Dodaj #instabpm2017


Kalendar:
 Krajnji rok za prijave: 15. februar 2017.
 Objavljivanje spiska odabranih fotografija: 28. februar 2017.
 Izložba: april 2017, Beograd, Srbija
 Rezultati će biti objavljeni na ovoj web stranici www.belgradephotomonth.org

Author: Marija Vukadinović