ReFoto konkurs

Vaših “365 uspomena”

Refoto vas poziva da pošaljete samo jednu fotografiju koja je obeležila vašu 2013. godinu i da učestvujete u pravljenju zajedničkog foto-albuma “365 uspomena.”

Kraj godine je vreme za rekapitulacije, tzv. svođenje računa i podvlačenje crte. Mi vas pozivamo da dobro “pročešljate” svoju foto-arhivu i da budete vrlo strog sudija samom sebi i izaberete samo jednu, po vama najbolju/najinteresantniju/najvažniju/najluđu/najsmešniju/nejneverovatniju… fotografiju koju ste snimili ove godine.  Fotografiju uz vaše ime i prezime, kratak opis i podatke o vremenu kada je nastala, pošaljite u inboks ReFoto Fejsbuk strane s naznakom ”za album 365 uspomena”.

Najinteresantnijih 365 fotografija objavićemo na Refoto sajtu u albumu ”365 uspomena” dok ćete vi vašim lajkovima odrediti kojih 20 fotografija će ući u uži izbor za lepu nagradu.

Glasanje počinje u ponedeljak 23. decembra, i traje do 16. januara 2014.
Redakcija časopisa izabraće među 20 finalista po vašem izboru, pobednika kome će dodeliti kompaktni fotoaparat Nikon Coolpix S01. Takođe, izbor najboljih fotografija po mišljenju redakcije objavićemo u sledećem broju časopisa Refoto 109, u februaru 2014.

Podelite svoje uspomene, sve one nezaboravne trenutke koje fotografija čini večnim!

ReFoto

Author: ReFoto