Radionice

WORKSHOP – MARKO MARINKOVIĆ 19. i 20.03.

Nakon mnogih upita od polaznika Nikon daysa u Beogradu koji su slušali moje predavanje odlučio sam se napokon napraviti i ovaj korak. Nikada nije lako najaviti radionicu, ali ću prije sam sebe opisati kao ljubitelja izvrsne kave, poznavatelja Seinfelda, lošeg matematičara i nepopravljivog Dalmatinca nego kao osvajača nekakve nagrade ili fotografske titule. Ako još niste imali priliku vidjeti moj rad evo i link na kratki slideshow koji će u dvije minute dati presjek kroz sedam godina moje fotografije: https://markomarinkovic.smartslides.com/portfolio

Prije nego sam se 2012. godine bacio na glavu u fotografske vode radio sam u korporaciji. Imao sam relativno obećavajuću karijeru, vodio posao sa stabilnom i prilično urednom plaćom. Stvari su zvučale dobro, ali novac ne znači puno ako nemaš vremena za život. Srećom izašao sam iz svega toga s iskustvom i nešto znanja u brandingu, marketingu i pozicioniranju na tržištu. Zagrijao sam stolicu, složio plan i krenuo svojim putem raditi ono što volim i što me ispunjava. Uspjeh je relativan i subjektivan pojam. Danas mogu reći da me vjenčana fotografija odvela na avanturu i pružila mi nezaboravna iskustva za što sam vječno zahvalan ljudima koji su mi poklonili svoje povjerenje mojim klijentima. Na radionici se neć u fokusirati toliko na 5% vremena koje provodimo fotografirajući koliko na onih 95% rada koji čine cijelu razliku. Iz iskustva gledajući velika većina polaznika na radionicama već zna napraviti izvrsne fotografije, ali koja je svrha dobrog rada ako ga nitko ne vidi ili ako ne donosi količinu posla koju trebamo da bi živjeli od onoga što volimo? Ne mogu nikome dati čarobnu formulu ili recept kojim će preko noći doći do željenih rezultata.

Nisam u poziciji da ikoga išta učim, ali mogu obećati da ću podijeliti svo svoje iskustvo i dati sve od sebe. Kao čovjek i kao fotograf. Hoćete li to kasnije primjeniti u svom poslovanju ostaje na vama.

Beograd, 19. i 20.3.2019.

Vidimo se?

Prijave na https://www.marko-marinkovic.com/workshop-beograd

ReFoto

Author: ReFoto